Charlotte Mild-Steel Peilikaappi valoilla

Nähdä tämä viehättävä valaistu peili kylpyhuonekaappi kylpyhuoneessasi on parasta tehdä joka aamu. Se on erinomainen tarjoamaan valoa kasvoille...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Nähdäksesi tämän viehättävän valaistunpeilattu kylpyhuonekaappikylpyhuoneessasi on parasta tehdä joka aamu. Se on erinomainen tarjoamaan valoa kasvoille meikin levittämiseen, kulmakarvojen nyppimiseen tai parranajoon. Kylpyhuonetuotteita voidaan säilyttää kaapissa, jolloin kylpyhuoneesi on sotkuton. Tämä käytännöllinenSlimLääkeKaappikoristaa ehdottomasti kylpyhuonettasi, mikä tekee siitä suuremman.


Tässä kaapissa on kaksipuolinen peiliovi, joiden avulla voit tarkastella itseäsi etsiessäsi kohteita sisältä. Erinomainen katsella itseäsi aamulla parranajossa tai meikin levittämisessä.


Hyllyt ovat säädettävissä, joten voit valita, missä ne mainitaan sisällä. Se on erinomainen valaisemaan kasvoja ja varastoimaan näkyvistä kaikki kylpyhuoneesi kylpytuotteet. Voit valita, onko tämä kaappi mukana tai ilman ja rakennettu parranajokohdassa, joka sijaitsee kaapin yläosassa.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

Ukk 


Q1. Onko materiaali ympäristöystävällinen?

Kyllä, ne kaikki ovat ympäristöystävällisiä.

 

Toisella neljänneksellä.Kuinka kauan LED-valot kestävät?

LED-valot on suunniteltu kestämään n. 120 000 tuntia.

 

Kolmannella neljänneksellä.Kuinka kauan tilauksen käsitteleminen kestää?

Ensimmäiseen tilaukseen menee noin 60 päivää & toistotilaukseen 45 päivää.

 

Q4.Kuinka alas näytetilaus kestää?

Näytetilauksen kesto on noin 3 tai 4 viikkoa, riippuu siitä, kuinka monta näytettä tilaat.

 

K5.Voinko suunnitella oman paketin?

Kyllä! Voimme tehdä pakettipohjaa vaatimuksillesi.

 

Kuudes.Tarjoatko tuotteille takuun?

Kyllä! Tarjoamme 5 vuoden takuun ja ilmaiset varaosat.Hot Tags: charlotte mieto teräs peilikaappi valot, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, alhainen hinta, räätälöity

Tutkimus

You Might Also Like