Kimaltele hajonta kylpyhuoneen säilytyskaappi

Jos etsit yksinkertaisesti suunniteltua kylpyhuonekaappia, valotettu kylpyhuonekaappi peilillä voi luoda upean keskipisteen kylpyhuoneellesi. Antelias sisäinen...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Jos etsit yksinkertaisesti suunniteltuakylpyhuoneen kaappisitten meidänValotettu kylpyhuonekaappi peilillävoi luoda upean keskipisteen kylpyhuoneellesi.

Antelias sisäinen säilytys, jossa on 2 säädettävää lasihyllyä, tarjoaa sinulle paikan, jossa voit pitää nämä kylpyhuoneen olennaiset asiat lähellä. Tämätyylikäs kylpyhuoneen kaapin peilisen hajavalot molemmin puolin voivat tarjota sinulle lempeän ja sopivan valaistuksen, mikä tekee olosi mukavaksi yötä päivää.


Sparkle-kaappi on muodon ja toiminnan avioliitto modernilla kolonnivalosuunnittelulla ja tilavalla varastolla. SäihkeLED-valaistu kaappiantaa sinulle lisävaloa, jota tarvitset parranajoon tai meikkaamiseen, sekä runsaasti säilytystilaa, mukaan lukien säädettävät karkaistut lasihyllyt. Sparkle LED -kaapissa on kaikki moderni mukavuus, jota voit odottaa valaistulta kaapilta, mukaan lukien integroitu kaksoisjännitteinen parranajokone, täyspitkä pohjalevy, liiketunnistimen aktivoidut valot, säädettävät karkaistut lasihyllyt ja pehmeät läheiset kaksipuoliset peiliovet.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Ukk

 

Q1. Onko materiaali ympäristöystävällinen?

Kyllä, ne kaikki ovat ympäristöystävällisiä.

 

Toisella neljänneksellä. Mikä on moQ:si?

MoQ on 50 ~ 100kpl / malli.

 

Kolmannella neljänneksellä. Kuinka kauan tilauksen käsitteleminen kestää?

Ensimmäiseen tilaukseen menee noin 60 päivää & toistotilaukseen 45 päivää.

 

Q4.Mikä on myynninjätiköpalvelusi?

Tarjoamme 5 vuoden takuun kaikille osille. Lupaamme vastata postiisi 24 tunnin kuluttua.

 

K5.Kuinka kauan LED-valot kestävät?

LED-valot on suunniteltu kestämään n. 120 000 tuntia.

 

Kuudes.Mikä on maksuehto?

30% talletus T/T ennen tuotantoa, 70% saldo T/T ennen lähetystä.


Hot Tags: kimallus hajonnut kylpyhuone varastokaappi, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, alhainen hinta, räätälöity

Tutkimus

You Might Also Like